Erzurum’da Şoför Pes Dedirtti! Kuralları Hiçe Saydı, Kaza Yaptı, Ceza Aldı...Sonrası Yine Yollarda

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde bir minibüs şoförü, kaza geçirdiği ve ceza aldığı halde yine trafiğe çıktı. Şoför, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olay sonrası kırmızı ışıkta geçerek yetkililere meydan okudu.

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Gez Mahallesi'nde yaşanan olay, minibüs şoförünün dikkatsizliği ve yasa tanımaz davranışlarını gözler önüne serdi. Minibüs şoförü M.E.K., durağa yaklaşırken aracının kapısını açtı. Bu hareket, inmek isteyen 53 yaşındaki Hacer Tuğra'nın dışarı savrulmasına neden oldu. Kadın acı içinde yerde kıvranırken, M.E.K. olayın ardından umursamaz bir şekilde yola devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan bu olay, şoförün sorumsuzluğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şoföre kaza yerini terk etmesinin nedenini sordu. M.E.K., "Biliyorsunuz bizde süre çok önemli. Yolcularımı hemen gidecekleri yere bırakıp, buraya geldim. Çok üzgünüm. Durağa yaklaştığım sırada kapıyı açtım fakat hızlı değildim" şeklinde pişkin bir yanıt verdi. Şoföre muayenesiz araç kullanma, yetersiz ehliyet, kaza yeri terk ve yetki belgesiz araç kullanmaktan toplamda 27 bin 77 lira ceza kesildi.

Ancak olayın ardından sadece bir gün sonra, M.E.K. aynı araçla trafikte görüldü. Yerel bir gazete muhabirinin kameralarına yakalanan bu anlar, şoförün kuralları hiçe sayarak trafiğe devam ettiğini gözler önüne serdi. Şoför, gazetecinin "Sizin trafikte olmanız doğru mu? Aracınız muayenesiz, ehliyetiniz yetersiz" şeklindeki sorusuna "Doğru, ne olmuş ki?" şeklinde cevap verdi. Muhabirin sorularına sinirlenen şoför, bir anda hızlanarak kırmızı ışıkta geçti ve umursamaz tavırları kameralar tarafından kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.