Erzurumspor’da en büyük hedef 3 puan!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, 3 puan için yarışacak! Erzurumspor, hafta içi karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlık yapıyor! Antrenman ile maça hazırlanan taraf bu maçtan 3 puan elde etmek istiyor...

1. Lig ekibi Trendyol'da yer alan Erzurumspor FK, hafta içi Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde 37 puanla 10. sırada yer alan ekip, güvenli bölgede kalmaya çalışıyor. Skor tablosunda Erzurumspor FK, 4 Nisan Perşembe günü Giresunspor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Saat 20.30'da Kazımkarabekir Stadı'nda oynanacak Erzurumspor-Giresunspor karşılaşmasını Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, oyuncuların 3 puan kazandığını ve önceliklerinin ligde kalmak olduğunu söyledi. İyi futbol oynayın ve taraftarlarınızı iyi sonuçlarla memnun edin. "Şimdi Giresunspor maçı var ve bizim için çok önemli bir maç. İlk hedefimiz bu ligde kalmak, iyi futbol oynamak ve taraftarımızı memnun etmek. Ligin son 7 haftasında şu anda aşağıdaki takımlardan 10 puan öndeyiz. Tuzlaspor maçı sonrasında golü yükselttik. Eğer play-off'a kalırsak orada mücadele edeceğiz. - Matematiksel olarak serinin sonunda hayatta kalmak en gerçekçi hedefimizdir dedi..

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Başakşehir ve Trabzonspor Arasındaki Süper Lig Heyecanı Yaklaşıyor!
Fenerbahçe, Süper Lig Şampiyonluk Yarışında Son Hamleye Hazırlanıyor
Emilia-Romagna Grand Prix'i: İtalya'da Formula 1 Heyecanı Başlıyor!
Fernando Muslera: Fenerbahçe'ye Karşı 30 Derbide Boy Gösterdi
Şenol Güneş, Güney Kore Milli Takımının Başına Geçiyor: Müzakereler Sürüyor