Escobar Fold 2 videolarını sildi

Roberto Escobar, geçtiğimiz aylarda Escobar Fold 2 isimli telefonunu 399 dolardan satışa sunmuştu. Katlanabilir yapıda olan bu telefon, tasarım

Roberto Escobar, geçtiğimiz aylarda Escobar Fold 2 isimli telefonunu 399 dolardan satışa sunmuştu. Katlanabilir yapıda olan bu telefon, tasarımı ile Samsung’un Galaxy Fold modeline birebir benzemesi ile çok tepki toplamıştı.

Escobar Fold 2 videolarını sildi. Ünlü YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) geçtiğimiz gün yayınladığı video ile bu telefonun foyasını ortaya çıkarmıştı.

Marques Brownlee, Escobar Fold 2‘nin üst tarafındaki kaplamayı söktüğünde Samsung logosununun göründüğünü bizlere göstermişti. Roberto Escobar’ın foyasının ortaya çıkmasının ardından Roberto ilginç bir hamle yaptı. Roberto, YouTube’da oldukça yüksek fiyatla çektirdiği reklamların çoğunu gizledi. Yine Marques Brownlee’nin ortaya çıkardığı bu olay sonrası; Roberto’nun suçunu kabul ettiği için böyle bir hamle yaptığı söylenmeye başlandı.

Galaxy Fold’un birebir çakmasını yapan Roberto, sadece donanım tarafında bir takım kısmalara gitmişti. Bu hamlenin fiyatı 399 dolara düşürmede büyük faydası olduğu ortada. Galaxy Fold modelinde 12 GB RAM yer alırken bu modelde 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi yer alıyordu.

Şimdilik sadece Escobar’ın katlanabilir telefonları için YouTube’da 12 adet video görünüyor. Samsung’un bu olaylardan sonra kendi telefonunu birebir taklit eden Roberto’ya dava açıp açmayacağı ise büyük merak konusu.

PlayStation 5 çıkış tarihi ve fiyatı!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
Instagram’dan ilk adım sorunu olanlara yeni özellik!