Esenyurt'ta Boşanma Aşamasındaki Eşi'nin Evine İkinci Kez Saldırdı

İstanbul Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşinin evine silahlı saldırıda bulunan Hakan K., sığınma evinde bulunan kadının evine ikinci kez taşla saldırdı. Baba Zeki Yılmaz, olayı polise şikayet etti. Ayşe K. ve ailesinin koruma altına alınması talep ediliyor.

İstanbul Esenyurt'ta, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe K.'nin sığınma evinde bulunduğu sırada, Hakan K. adlı kişi, Ayşe K.'nin anne ve babasının yaşadığı eve ikinci kez taşla saldırdı. Geçen yıl da benzer bir silahlı saldırıda bulunduğu iddia edilen Hakan K., olay sırasında küfür ve hakaretler savurarak camları taşladı. 

Olay, 23 Temmuz Cuma günü saat 23.00 sıralarında İnönü Mahallesi'nde gerçekleşti. Hakan K.'nin, bir yıldır sığınma evinde yaşayan Ayşe K.'nin ailesinin evine saldırdığı belirtildi. Olay anında evde bulunan baba Zeki Yılmaz, "Gece saat 23.00 civarında yatsı namazını kıldıktan sonra yatağa uzandım. Kendim de rahatsızım, aniden buraya gelince zile bastı ve çocuklara küfür etti. Ardından camları taşlamaya başladı" şeklinde ifade etti.

Zeki Yılmaz, "Kızım burada değil, sığınma evinde 1 senedir. Bu adam hala neden benim kapımda?" diyerek tepkisini dile getirdi. Geçen yıl evlerinin kurşunlandığını vurgulayan Yılmaz, "Kurşunların yeri belli. Boşanmak üzereler. Benim istediğim buna bir çare bulsunlar. Bilmiyorum bu nasıl iş, bir şey anlamıyorum. Ya beni buradan çıkarın, o gelsin kalsın. Zaten ailesi onu istiyor, ben onu öldüreyim evim ona kalsın istiyor" dedi. Olayın ardından Zeki Yılmaz, Hakan K. hakkında polis merkezine şikayette bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.