Esenyurt'ta gece korkutan olay! Yanan araçla ilgilenilirken patlama meydana geldi

Esenyurt'ta seyir halindeki bir araç alev aldı ve itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından alevlerin arasında kalan itfaiye personeli şans eseri yara almadan kurtuldu, ancak araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

Patlama anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay, Piri Reis Mahallesi 1993 Sokak'ta saat 20.30 civarında gerçekleşti. İddialara göre, sürücüsü belirlenemeyen seyir halindeki aracın motor kısmı birden alev aldı. Sürücü aracı yol kenarına çekip indikten sonra durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak müdahale sırasında araçta bir patlama meydana geldi. İtfaiye erleri patlama sırasında alevlerin arasında kalırken, şans eseri yara almadan kurtuldu. Yangın güçlükle söndürülürken, otomobil kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

PATLAMA ANI KAMERALARA YANSIDI

Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, otomobilden yükselen alevler ve patlama anları net bir şekilde görülebiliyor. Videolarda, aracın alevler içinde yandığı anlar net bir şekilde görülüyor. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi devam ederken, yaşanan patlama sırasında itfaiye erlerinin alevlerden uzaklaştığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi