Esenyurt'ta kedi için silahlı çatışma çıktı: Yoldan geçen kurye vuruldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kedi için çıkan silahlı çatışma sırasında bir kurye silahlı vurularak yaralandı.

Kedi sahibinin komşularının da dahil olmasıyla çıkan çatışmada mermilerden biri yoldan geçen kuryeye isabet etmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Esenyurt'ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yabancı uyruklu kişinin bakkal dükkanında baktığı Scottish Fold cinsi kedi, E.Ç. tarafından çalındı.

Kediyi çalan E.Ç., yaklaşık bir hafta sonra bakkal dükkanına geri gelerek kedi sahiplerinden para talep etti. Para vermek istemeyen dükkan sahibinin komşusu B.B. de olaya dahil oldu. B.B., E.Ç.'den kediyi geri vermesini istedi.

E.Ç. ve B.B. bir süre tartışırken, B.B.'nin babası S.Ş.B. araya girdi. E.Ç. biraz uzaklaştıktan sonra tabanca ile tartıştığı baba ve oğluna ateş etmeye başladı. Baba S.Ş.B. silahla karşılık verince yoldan geçen motosikletli kuryeye silahtan çıkan bir mermi isabet etti.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kurye olay yerinde yapılan müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, E.Ç. ve B.B. ile babası S.Ş.B. yakalayarak polis merkezine götürdü.

Gündem Haberleri

İbrahim Tatlıses'in Torunundan Tatlıses'e Zehir Zemberek Sözler!
Barış Arduç ile Hande Erçel'den Sürpriz! Başrol! Hayranları Şaşkın!
Mete Gazoz Kariyerindeki tek eksiği kapattı!
İstanbul'un Su Dengesi: Baraj Doluluk Oranlarındaki Dalgalanma ve Su Kaynaklarındaki Durum
Türkiye’nin anneleri araştırmasının çarpıcı sonuçları neler?