Esenyurt'ta yine tekel bayisine silahlı saldırı

İstanbul Esenyurt'ta Tekel Bayii'ne yapılan ve bir kişinin yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz Kasım ayında saat 17.00 sıralarında Esenyurt Yenikent Mahallesi Hacı Bektaş Veli Caddesi üstündeki bir tekel bayi dükkanında meydana gelmişti.

TEKEL BAYİSİNİ ALACAĞINA KARŞILIK EL KOYMAK İSTEDİ

Görüntülere göre içeri giren 3 şahıs iş yeri sahibi Lokman S. ile tartışmaya başladı. Tartışma sebebinin alacak verecek meselesi olduğu öğrenilirken şahıslardan biri Lokman S.’nin bacağına silahla ateş etti. Araya giren işletme sahibinin arkadaşı sayesinde ölümden döndü. Şüpheliler dükkandan çıkarak geldikleri otomobile binip olay yerinden gitti.

Yaralı iş sahibi ise hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri dükkanda çalışma yaparken emniyet ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan çalışmalarda konu ile ilgili 1 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Tekel bayide yaşanan dehşet anlarına ilişkin iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı.

İSTANBUL'UN TEKSASI ESENYURT’TA SALDIRILAR BİTMİYOR

Öte yandan gene Esenyurt’ta geçtiğimiz aylarda bir tekel bayiye silahlı saldırı yapılmış 2 kişi yaşamını kaybetmiş 1 kişi de yaralanmıştı. Bu olay gündemde büyük ses yaratmıştı. Ancak yalnız bu değil neredeyse her ay Esenyurt’ta bir tekel bayiye saldırı yapılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor
İstanbul'da 16 Mayıs'ta başlıyor! Tamamen ücretsiz müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu!
İzmir'in önemli ilçelerinde gözlenen nüfus kaybıyla dikkat çekiyor: İşte sebebi