Eşi tarafından bıçaklanan fenomen Merve Veziroğlu'ndan ilk paylaşım: Mucizevi şekilde hayatta kaldım

Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, eşi Yunus Yıldırım tarafınca bıçaklı saldırıya uğradı. 32 yerinden bıçaklanan fenomen, hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak kendisine geldi. Ölümden dönen Merve Veziroğlu, sosyal...

Yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, 20 gün önce eşi Yunus Yıldırım tarafınca bıçaklı saldırıya uğradı. 32 yerinden bıçaklanan fenomen hastanedeki yaşam mücadelesini kazanarak kendisine geldi. Ölümden dönen fenomen, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaparak bu süreçte yanında olan ailesine ve doktorlarına teşekkür etti.

"ÖLÜM YAŞAM ARASINDAYKEN BENİ HAYATA KAZANDIRDILAR"

Instagram hesabından birçok yerine dikiş atılan ve moraran elini paylaşan 32 yaşındaki Merve Veziroğlu, şu ifadeleri kullandı: "Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak. Ölümle yaşam arasındayken beni toplayıp hayata kazandıran Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mükemmel doktorları, hemşireleri ve tüm sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı umuyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.