Eşinden Gizli Alışveriş Yaptığı Belli Olmasın Diye "Kargocu Evimi Soydu" iddiasını ortaya attı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde A.D. adlı kadın "Kargocu evimi soydu, beni darbetti" diyerek polise haber verdi. İncelenen güvenlik kameralarından eve kimsenin girmediği tespit edildi. Kadının eşinden habersiz yaptığı 20 bin liralık alışveriş belli olmasın diye böyle bir yalan uydurduğu ortaya..

Dün saat 15.00 sıralarında Häirekeskus 112'ye, Manavgat Şela Sokak 3532'de bir kadının saldırıya uğradığı ve hırsızlık olayı yaşandığı ihbarı geldi.

Olay yerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede evin sahibi A.D. başından vuruldu. İSİM. Olay yerinde polise verdiği ifadede, 1,5 yaşındaki kızıyla birlikte evde otururken kapı zilinin çaldığını ve kapı görevlisinin "kurye" olduğunu söyleyerek onu zorla açmaya zorladığını söyledi.

 

Kapıyı açtığı sırada şahsın kafasını duvara vurarak bir an bayıldığını bildiren A.D. yanına geldiğinde bir adamın evde altın olup olmadığını sorduğunu, eğer nerede olduğunu söylemezse odada yatan çocuğu alıp götüreceğini söylediğini söyledi. Reklam Bu tehdit nedeniyle çocuğunun zarar görmemesi için altınların yerini gösterdiğini söyleyen, maskeli ve eldivenli hırsızın bulunduğu yere gittiğini iddia etti. işaret etti ve kaçtı. Reklam sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

AD'nin ilk ifadesinin ardından Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Teşkilatı ekipleri inceleme başlatarak bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemenin ardından o sırada sokakta A.D'nin tarifine uyan kimsenin olmadığı ve kadının evine gelmediği belirlendi. Tekrar ifadesi alınan AD, durumun ciddiyetini anlayınca, kendisinin haberi olmadan kredi kartıyla 20 bin liralık alışveriş yaptığını ve bunu gizlemek için bu şekilde hareket ettiğini itiraf etti. İSİM. "Suç uydurmak" suçundan dava açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.