Eşine kızıp bebeğini sokağa bıraktı

Adana'da 40 günlük kızını, dini nikahla birlikte yaşadığı Celal Y.'nin erkek kardeşinin kapısının önüne bırakan masaj salonu çalışanı Ayşe E.

Adana'da 40 günlük kızını, dini nikahla birlikte yaşadığı Celal Y.'nin erkek kardeşinin kapısının önüne bırakan masaj salonu çalışanı Ayşe E. gözaltına alındı.

Adana'da meydana gelen olayda şehirdeki bir masaj salonunda çalışan Ayşe E., dini nikahla birlikte yaşadığı Celal Y.‘den hamile kaldı. 40 gün önce doğum yapan genç kadın doğurduğu kız bebeğe Masal ismini verdi.

İddiaya göre Celal Y. bir süre sonra Ayşe E. ve çocuğuyla ilgilenmemeye başladı. Bunun üzerine Ayşe Y., 40 günlük kızı Masal’ı, Celal Y.’nin erkek kardeşinin evinin önüne bırakarak kaçtı.

KUNDAĞA TELEFON NUMARASI BIRAKMIŞ

Alışverişten döndüğünde, kapının önünde kundaklanmış Masal’ı gören erkek kardeş, polise haber verdi. İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Masal bebeğin annesini, kundağa bıraktığı kağıttaki telefon numarasından arayan polis, “40 günlük bebek bırakılır mı? Sen nasıl bir annesin? Kocanla arandaki problemleri böyle mi çözüyorsun?” dedi.

BEBEĞİN BABASINA ULAŞILAMADI

Masal bebek, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Bebeğin anne ve babası ise ifadeleri alınmak üzere emniyete çağrıldı.

Celal Y., Adana’da olmadığı için emniyete gelmezken, Ayşe E. verdiği ifadesinde “Benimle ve bebekle ilgilenmiyordu. Ders vermek istedim” dedi. Halen hastanede olan Masal bebek, ailesinin kabul etmemesi durumunda şehirdeki Sevgi Evleri’ne yerleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı