Eşini öldürdüğü iddiasıyla aranan şahıs 18 ay sonra yakalandı!

Erzurum'da eşini öldürdüğü iddiasıyla aranan şahıs 18 ay sonra yakalanmış oldu! İddiaya göre eşini öldürdü ve 18 ay kaçmayı başardı! Son dakika! Eşini öldürdüğü gerekçesiyle aranan adam yaklaşık 18 ay sonra yakalanmış oldu!

Erzurum'da eşini öldürmek suçundan aranan şahıs 18 ay sonra yakalandı. Erzurum'da hayret ettiren olay yaşandı! 19 ay boyunca kaçmayı başarmıştı...

Alınan bilgiye göre, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı sorumluluğunda aranan kişilerin yakalanması için; Erzurum İl Jandarma Komando timlerinin gerçekleştirdiği operasyonla ilgili olarak, Erzurum'un Palandöken ilçesinde 19 Ocak 2023'te "karısını kasten öldürdüğünden" şüphelenilen F.H. arandı. Söz konusu kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, görev, yetki ve yetkileri çerçevesinde güvenlik görevleri ve firarilerin yakalanması kararlı ve ısrarlı bir şekilde sürdürülecektir. İlgili mevzuatın öngördüğü sorumluluklar.".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.