Eşini Öldürdükten Sonra Kendi Canına Kıydı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde, geçmişte ilişkisini sonlandırdığı eski eşi Şule Karamercan'ı silahla ateş ederek ölümüne sebep olan Aydın Aksakdemir, aynı silahı kullanarak intihar etti.

Olay, akşam saatlerinde Balıkköy Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın otoparkında gerçekleşti. Kısa bir süre önce ayrılan eski çift, tesadüfen karşılaştı ve apartmanın otoparkında sözlü bir tartışma başladı.

TARTIŞMA ÇOK GEÇMEDEN KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Nedeni henüz belirlenemeyen tartışma, tansiyon yükselerek kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Kavganın şiddeti arttıkça dönülmez bir noktaya geldi ve Aksakdemir belindeki tabancayı çekerek eski eşine ateş etmeye başladı. Kurşunlardan biri, maalesef, Karamercan'a isabet etti ve hayatını kaybetmesine neden oldu.

SEKEN KURŞUNLARDAN KOMŞU DA NASİBİNİ ALDI

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, geçtiğimiz günlerde ayrıldığı eski eşi Şule Karamercan'ı tabancayla öldüren Aydın Aksakdemir, korkunç olayın ardından aynı tabancayı kullanarak intihar etti. Ancak bu trajik olay sadece iki hayatın son bulmasına neden olmadı; olaya müdahale etmeye çalışan komşular da yaralandı.

Olayı duyan Mustafa Kalfa adlı komşu, kavgayı ayırmaya gitmek üzere olay yerine yetişti. Ancak müdahale etmeye çalıştığı sırada seken kurşunlar nedeniyle kendisi de yaralandı. Eski eşini vuran Aksakdemir, bu trajik olayın ardından aynı tabancayı kendisine doğrultarak canına kıydı.

SAĞLIK EKİPLERİ VE POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı komşu Mustafa Kalfa'yı ve olaya karışan diğer kişileri acilen hastaneye sevk ettiler.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu üzücü olayın ardından, polis ekipleri detaylı bir soruşturma başlattı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı