Eşini ve baldızını öldüren caniden yok artık dedirten savunma: "Bu olayın mağduru benim"

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde geçen yıl gerçekleşen dehşet veren cinayetin davası başladı. Eşini ve baldızını öldüren cinayet zanlısı, "Ben de bir kız babasıyım. Bu olayın mağduru benim" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde geçen yıl meydana gelen dehşet veren cinayetin davası, Bakırköy 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Sanık Ferhat Boduroğlu, eşi Vildan Boduroğlu'nu 38 bıçak darbesiyle, baldızı Fatma Zehra Koyun'u ise 22 bıçak darbesiyle öldürmekle suçlanıyor. Tutuksuz sanık Arif Türkan, müşteki Mustafa Koyun ve taraf avukatları duruşmada hazır bulundu.

DOLANDIRICILIK İDDİASI VE SUÇLAMALAR

Mahkemeye sunulan iddianamede, Ferhat Boduroğlu'nun dolandırıcılık olayını gizlemek amacıyla cinayeti işlediği iddia ediliyor. Boduroğlu'nun, olaydan önce savcılığa dolandırıcılık suçlamasıyla başvuruda bulunduğu belirtiliyor. Cinayetin yaşandığı sitenin güvenlik görevlilerinin şahit olarak dinlenmesi talep edilirken, maktullerin boğazlarındaki kesik yaralarda kan izi bulunmadığına dair avukatın savunması dikkat çekti.

SANIK: "BU OLAYIN MAĞDURU BENİM"

Ferhat Boduroğlu, mahkemede yaptığı savunmada, "Ben de bir kız babasıyım. Eşime ve baldızıma sahip çıktım. Bu olayın mağduru benim. Ayrıca ben dolandırıcılık yapmıyordum. Telefonlar benim üzerime olduğu için benim hakkımda soruşturma yapılıyordu. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

MAHKEME HEYETİNDEN İLK KARARLAR

Mahkeme heyeti, güvenlik görevlilerinin şahit olarak dinlenmesine ve dolandırıcılık suçlamasıyla ilgili dosya numaralarının bildirilmesi halinde celbine karar verdi. Ayrıca mahkeme, Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi Başkanlığı'na maktullerin ölüm saati ile ilgili rapor hazırlamasını isteyerek duruşmayı erteledi. Ferhat Boduroğlu'nun eşi ve baldızına yönelik ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilirken, Arif Türkan'a ise yardım suçlamasıyla 40 yıl hapis cezası isteniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi