Eşiyle küs olduğu için evine gitmiyordu, arabasında ölü bulundu!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bekçi Ömer Yılmaz, tartıştığı eşiyle evine dönmeyip otomobilinde kalmaya başladı. Otomobilden yayılan kötü kokular üzerine yapılan ihbarla jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, 5 çocuk babası bekçi Ömer Yılmaz, eşine küsmesi nedeniyle 4 gündür otomobilinde kalıyordu. Otomobilden yayılan kötü kokular, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği belirlendi; eşi sinir krizi geçirdi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir sitede bekçi olarak çalışan 5 çocuk babası Ömer Yılmaz, iddialara göre, 4 gün önce tartıştığı eşiyle arası bozulduğu için evine dönmedi ve otomobilinde kalmaya başladı.

KÖTÜ KOKULAR YAYILDI


Otomobilden yayılan kötü kokular, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren vatandaşların ihbarı üzerine, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede, otomobildeki Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ


Olay yerine gelen eşi Hasibe Yılmaz, eşini teşhis ettikten sonra sinir krizi geçirdi. Acılı kadın, ambulansa alınırken, Yılmaz'ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından Manisa Merkezefendi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.