Eski AK Parti milletvekili Suat Kınıklıoğlu: Allah kimseyi Mehmet Ali Çelebi'nin durumuna düşürmesin

Suat Kınıklıoğlu, önce CHP sonra da Memleket Partisi'nden istifa edip geçtiğimiz hafta AKP'ye katılan ve bugün rozeti Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı tarafından takılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’yi eleştirdi.

DSP'de siyasete başlayıp AK Parti'ye geçen eski milletvekili Suat Kınıklıoğlu, önce CHP sonra da Memleket Partisi'nden istifa edip geçtiğimiz hafta AKP'ye katılan ve bugün rozeti Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı tarafından takılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’yi eleştirdi. AK Parti’den ayrılmasının ardından CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasını koordine eden Kınıklıoğlu, "Allah kimseyi Mehmet Ali Çelebi'nin durumuna düşürmesin. Yolda nasıl yürüyecek bilemiyorum” dedi.

AK Parti eski milletvekili Suat Kınıklıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takılan Mehmet Ali Çelebi'yi eleştirdi.

Kınıklıoğlu paylaşımda, "Allah kimseyi Mehmet Ali Çelebi'nin durumuna düşürmesin. Yolda nasıl yürüyecek, AVM'ye nasıl gidecek bilemiyorum. Biz de yaptık mebusluk. Nedir yahu, bu kadar mı önemli bu iş?" ifadelerini kullandı.

1995-1996 yıllarında Demokratik Sol Parti’de (DSP) siyasete başlayan Suat Kınıklıoğlu, 22 Temmuz 2007 seçiminde AK Parti'den Çankırı Milletvekili seçilmişti. AK Parti'de MKYK üyeliği ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı yapmıştı. 2007-2012 yılları arasında AK Parti'de görev alan Kınıklıoğlu, 2014 yerel seçimlerinde ise CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasını koordine etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İliç Maden Kazası: Komisyon Detayları Araştırıyor
1 Mayıs Yasaklarına Karşı Taksim'de Protesto yapan 18 Genç Gözaltına alındı
Gazze halkının mücadelesine desteğimiz sürecek
Diyanet'ten 'Audi A8 makam aracı' açıklaması 'Şehir dışı programı için kiralanıyor'
1 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları