Eski Arsenal Oyuncusu Fabian Caballero'nun Ani Vefatı Spor Dünyasını Yasa Boğdu

Paraguay doğumlu eski futbolcu Fabian Caballero, bir futsal maçında fenalaşarak 46 yaşında yaşamını yitirdi. Arsenal ve Dundee’deki kariyeriyle tanınan Caballero, özellikle İskoçya’da taraftarların sevgilisi olmuştu.

Paraguay doğumlu eski profesyonel futbolcu Fabian Caballero, bir futsal maçında fenalaşarak 46 yaşında vefat etti. Futbol kariyerine İngiltere'nin Arsenal ve İskoçya'nın Dundee takımlarında adını duyuran Caballero, mücadeleci yapısıyla futbolseverlerin gönlünde taht kurmuştu.

ARSENAL KARİYERİ KISA SÜRDÜ

1998 yılında Arsene Wenger tarafından Arsenal'a transfer edilen Caballero, yalnızca üç maçta forma şansı bulabildi. O dönemde takımda Nicolas Anelka, Nwankwo Kanu ve Dennis Bergkamp gibi yıldız forvetlerin önünde forma şansı bulamayan Caballero, İngiltere kariyerini kısa keserek Paraguay'a geri döndü.

DUNDEE'DE KAHRAMAN OLDU

Paraguay'da Atletico Tembetary takımında kısa bir süre oynadıktan sonra İskoçya'nın Dundee takımına transfer olan Caballero, burada geçirdiği beş sezon boyunca taraftarların sevgilisi haline geldi. Özellikle 2003 İskoçya Kupası finalinde Rangers'a karşı alınan ikincilik, Caballero'yu Dundee tarihine kazandırdı.

DUNDEE'DEN DUYGU DOLU AÇIKLAMA

Dundee Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Eski oyuncumuz Fabian Caballero’nun vefatını öğrenmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Fabian, 2000 yılında aramıza katıldı ve kısa sürede taraftarlarımızın gözdesi haline geldi. Onu her zaman özlemle anacağız" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.