Eski Cumhuriyetçi Başkan Bush Demokrat Harris’i destekliyor!

2016’da eski Başkan Trump’tan önce görev yapan Cumhuriyetçi liderler, Kamala Harris’i destekleme kararı aldı. Açıklamada, Trump’ın kaotik liderliğinin ülkeye zarar vereceği ve demokratik değerleri tehdit edeceği vurgulandı.

Bush'un yanı sıra, 2016'da eski Başkan Trump'tan önce görev yapan üç Cumhuriyetçi başkan adayı, Mitt Romney de dahil olmak üzere, 200'den fazla Cumhuriyetçi'nin Harris'i destekleme kararı aldığı bildirildi.

Trump’ın adaylığına karşı çıkan bazı Cumhuriyetçi liderler, Harris için yaptıkları destek açıklamasında, "Başkan Yardımcısı Harris ve Vali Walz ile birçok ideolojik ayrılığımız var," ancak "alternatif olarak Trump’ı desteklemek savunulamaz" ifadesini kullandılar.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Ülke içinde, Donald Trump’ın bu kez Proje 2025’in tehlikeli hedeflerini ilerletmeye odaklanan kaotik liderliği, sıradan insanlara zarar verecek ve kutsal kurumlarımızı zayıflatacaktır. Yurt dışında ise Trump ve yardımcısı JD Vance, müttefiklerimize sırtını dönerken, Vladimir Putin gibi diktatörlere boyun eğdikçe demokratik hareketler onarılamaz bir şekilde tehlikeye girecektir."

Cumhuriyetçiler, dostlarını ve meslektaşlarını "kaos için değil, fikir birliği için çabalayacak liderlere oy vermeye" çağırdı.

2020 seçiminde Biden’ı destekleyen Cumhuriyetçilerin çoğunluğu, "kararsız eyaletlerdeki ılımlı Cumhuriyetçiler ve muhafazakar bağımsızların" Biden’a, Trump karşısında zafer kazandırdığını savunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.