Eski eşi ortalığı karıştırdı... 'Evli adamdan hamile' iddialarına Müge Anlı'dan cevap!

Yıllardır ATV ekranlarında sunuculuk yapan Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medyada yaptığı bir yorumda Anlı'nın evli birinden hamile kaldığını ileri sürdü.

Senelerdir ATV ekranlarında sunuculuk üstlenen Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medyada yapmış olduğu bir yorumda Anlı'nın evli birinden hamile kaldığını ileri sürdü. Anlı ise avukatı vasıtasıyla yapmış olduğu açıklamada iddiaların yalan olduğunu beyan etti.

Müge Anlı ile 2008 senesinde çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Burhan Akdağ, Instagram hesabından kendisine yapılan "Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım fakat haberler o yönde" yorumuna "Sen oldukca geriden geliyorsun. Hamile bulunduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program niçin bitti?" şeklinde yanıt verdi.

'İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR'

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan mevzuya avukatı aracılığı yanıt verdi. Müge Anlı'nın avukatı Fiil Kahraman, açıklamasında şunları söylemiş oldu: "Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir halde ihlal eden aslı astarı olmayan iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında lüzumlu hukuki süreç başlatılacaktır."

EVLİLİĞİ NEDEN BİTTİ?

Müge Anlı, Kanal 6 televizyonda çalışırken o dönem magazin müdürü olan Burhan Akdağ ile aşk yaşamaya başladı. Sadece Akdağ o süre evli olduğundan boşanıp 1993 senesinde Müge Anlı ile evliliğe ilk adımını attı. Çiftin Lidya adını verdikleri bir kız evladı dünyaya geldi. Uzun süre evli kalan çift, 2008 senesinde evlilik birliğinin bozulmasından dolayı boşanma kararı aldı. Hatta Anlı, eşinin kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı