'Eski eşimi taciz ettiği için öldürdüm'

Cinayete ilişkin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amiriliği ekipleri, kafe işleten Ülbeği'nin (30) yaklaşık 1 ay önce yanında çalışan H.Y. (33) adlı kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındığını,...

Cinayete ilişkin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amiriliği ekipleri, kafe işleten Ülbeği'nin (30) yaklaşık 1 ay önce yanında çalışan H.Y. (33) adlı kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındığını, işlemlerinin ardından cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldığını tespit etti.

Olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin H.Y'nin boşandığı eşi N.I. (31) olduğunu belirledi. H.Y. ve N.I'yı evlerinde bulamayan polis ekipleri, 2 şüphelinin Bulgaristan'a kaçmak amacıyla Edirne'ye gittiklerini tespit etti.

Edirne'de düzenlenen operasyonda, H.Y. ve N.I. iki çocuğuyla yakalandı. N.I.'nın üst aramasında 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İstanbul'a getirilen H.Y. ve N.I'nın işlemlerinin sürdüğü, 9 ve 12 yaşındaki iki çocuklarının ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildiği bildirildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER


ESENYURT’ta yol ortasında tabancayla vurularak öldürülen Musa Ülbeği (30) katil zanlısı olduğu öne sürülen Nafiz I.(31) ve kaçarken birlikte yakalandığı  eski eşi Halime Y., adliyeye sevk edildi.
 
EDİRNE’DE YAKALANMIŞLARDI
 
Tarihi Çeşme parkında önceki gün meydana gelen olayda Musa Ülbeği yolda tartıştığı bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis kısa süre içinde saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tespit etti. Şüphelinin, yanına eski karısı ve çocuklarını da alarak Bulgaristan’a kaçmaya çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine harekete geçen polisEdirne’de düzenlediği operasyonda eski karı koca’yı yakaladı.
 
"ESKİ EŞİME CİNSEL TACİZDE BULUNDUĞU İÇİN ÖLDÜRDÜM"
 
Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheli Nafız I. İle eski karısı Halime Y. , Musa Ülbeği’in öldürülmesiyle ilgili sorgulandı. Poliste ifade veren iki tabancayla birlikte yakalanan Nafız I’nın., "Eski eşim onun yanında çalışırken tacize uğramış. Şikayet ettiği halde serbest kalmış. Bunu anlatınca çok kızdım. Onunla konuşmak için yanına gittim. Ancak bana hakaret edince kendimi kaybettim" dediği öğrenildi. 
 
Öte yandan gözaltında ifade veren Halime Y’nin de "Bana tacizde bulunduğu için şikayetçi olmuştum. Ancak mahkeme onu serbest bıraktı. Serbest kaldıktan sonra bana güldü. Bu durumu eski eşime anlattım. Ancak gidip bir şey yapmasını istemedim. O konuşmaya gidince olay meydana gelmiş" dediği öğrenildi.
 
Şüpheliler polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İSTANBUL'DA SOKAK ORTASINDA İNFAZ!
Esenyurt'ta 1 Mayıs gecesi Bağlarçeşme Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi'nin kesiştiği noktada silahlı saldırıya uğrayan Musa Ülbeği yaşamını yitirmiş, şüpheli olay yerinden kaçmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"