"Eski Ev ve Araba Alın!" Dedi: Aralık'ta Türkiye'ye 'Dijital Koltuklar' Geliyor!

"Eski ev ve araba alın!" diyen Memiş, zorunlu olmadıkça alışverişten kaçınılmasını önerdi. Ayrıca, dijitalleşme sürecine dikkat çekerek, "Aralık ayında özel olarak tasarlanan Dijital Koltukları tanıtacaklar." dedi ve bu koltukların hayatımıza nasıl etki edeceğini açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medyada yaptığı son açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Memiş, milyonlara önemli uyarılarda bulunarak, yaklaşan döneme dair kritik tavsiyelerde bulundu.

Memiş, özellikle ek iş yapmanın önemine vurgu yaparak, "Eski araba, eski ev alın" önerisinde bulundu. Önümüzdeki yıllarda, her şeyin kiralanacağı bir sürece gireceğimizi belirten Memiş, bu süreçte sahip olunan malların değerinin artacağını ifade etti.

Daha da çarpıcı bir öngörüde bulunan Memiş, Aralık ayında Türkiye'de tanıtılacak olan "Dijital koltuklar" konusunda uyardı. Bu koltukların internet bağlantılı, günlerce kalkmadan oturulabilecek ve hatta uyunabilecek bir yapıya sahip olacağını belirtti. Memiş, bu teknolojinin yeni neslin evden çıkmak istememesine yol açacağını ve bunun küreselcilerin kontrol ettiği bir sistemin parçası olduğunu söyledi.

Memiş'in uyarıları arasında, 2025’e hazırlık yapmanın ve ek iş arayışına girmenin önemine değinilirken, "Eski ev, eski araba alın" tavsiyesinin arkasındaki sebep açıklandı: "Her şey kiralanacaksa malın bir sahibi var. Kim, kimden kiralayacak?" diye soran Memiş, dünyada alım gücünün azalmasına ve fakirleşmeye dikkat çekti.

2030 yılına kadar tüm gelişmeleri önceden paylaşacağını belirten Memiş, takipçilerine "Bol nakit, az insan" prensibiyle hareket etmelerini ve mal varlıklarına sahip çıkmalarını önerdi. "Mal sahibi olan son nesil biziz" diyen Memiş, gereksiz alışverişlerden kaçınılması ve paranın kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı. Sisteme karşı direniş göstermeyenlerin köle olacağına işaret eden Memiş, daha çok çalışmayı ve ek iş yapmayı tavsiye ederek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.