Eski Hemşire Lucy Letby, Bebek Öldürme Suçlamasıyla Mahkumiyet Kararlarına İtiraz Ediyor

Eski yenidoğan hemşiresi Lucy Letby, Chester Kontesi Hastanesi'nde beş bebeği öldürmekle suçlanıyor. Mahkumiyet kararlarına itirazı reddedilen Letby, yeni yargılama için temyiz talep ediyor. Ayrıca, bir cinayete teşebbüs suçundan yeniden yargılanacak.

Eski yenidoğan hemşiresi Lucy Letby, Chester Kontesi Hastanesi'nde yedi bebeği öldürmekle suçlanıyor. Mahkumiyet kararlarına itiraz etmek için çabalıyor ve yeni bir değerlendirme talep ediyor. Avukatları, hakimin yanlışlıkla başvuruları reddettiğini ileri sürüyor. Ayrıca, Letby'nin cinayete teşebbüs suçundan yeniden yargılanacağı bildirildi.

Eski yenidoğan hemşiresi Lucy Letby, Chester Kontesi Hastanesi'nde yedi bebeği öldürmek ve altı bebeği daha öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor. Geçen yıl Manchester Kraliyet Mahkemesi'nde suçlu bulunan Letby, 14 ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

Letby, mahkumiyet kararlarına itiraz etmek için başvurduğunda tek hakim tarafından izin reddedilmişti. Şimdi ise üç kıdemli yargıçtan, Londra'daki temyiz mahkemesinde itirazını yapabilmesine izin verilmesini talep ediyor.

Letby'nin avukatları, dört temyiz gerekçesi olduğunu ve hakimin duruşma sırasında yapılan başvuruları yanlışlıkla reddettiğini ileri süreceklerini belirtti.

Ayrıca, Letby'nin 10 Haziran'dan itibaren Manchester Kraliyet Mahkemesi'nde bir cinayete teşebbüs suçundan yeniden yargılanacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti