Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener uzun zaman sonra yeniden görüntülendi

Sarı saç rengiyle dikkat çeken eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun bir aradan sonra görüntülendi. 31 Mart seçimlerinde başarısızlık sonrası genel başkanlığı Müsavat Dervişoğlu'na devreden Akşener, cenaze töreninde yer aldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sarı saç rengiyle dikkat çekerek uzun bir aradan sonra yeniden kamuoyunun karşısına çıktı. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde başarısızlığın ardından genel başkanlığı Müsavat Dervişoğlu'na devreden Akşener, son olarak bir cenazede ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

Sarı saç rengiyle dikkat çeken eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun bir aradan sonra yeniden görüntülendi. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde partisinin istenen başarıyı elde edememesi üzerine genel başkanlık görevini Müsavat Dervişoğlu'na devreden Akşener, bu süreçten sonra pek fazla kamuoyunun önüne çıkmamıştı.

Son olarak bir cenaze töreninde yer aldığı ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiği haberleri gündeme gelmişti. Akşener’in gündemdeki yerini koruduğu bu dönemde, son olarak İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Fatih Koca ile çekilen bir fotoğrafı basında yer aldı. Bu fotoğraf, Akşener'in geri planda kalmış görüntüsünden sonra yeniden siyasi arenada yer alabileceğine dair bir işaret olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.