Eski karısının yanında gördüğü adamı fırıncıda rehin aldı!

Bursa'da, eski eşinin yanında başka bir adamı gördüğü için elinde silahla kovaladığı fırına girerek rehin alan Adem Dikici (43), polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alındı. Tutuklanan Dikici'nin, Y.K.'yi kovaladığı anlar ile polislerin ihbar üzerine koşarak olay yerine gelmesi güvenlik kamera

11 Şubat günü saat 10.30 sularında Düzce'nin merkezinde yer alan Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaşpaşa Mahallesi'nde Adem Dikici, eski eşi A.E.'yi yol boyunca Y.K. adında bir adamla yürürken gördü. İki taraf arasında yaşanan tartışma sonucunda Dikici, belinden çıkardığı tabanca ile Y.K.'yi kovalamaya başladı.


SİLAH KABZASIYLA VURARAK YARALADI

Dikici, Y.K.'nın sığındığı fırına giderek onu başına silah kabzasıyla vurarak yaralayarak rehin aldı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek hemen Çarşı Polis Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Adem Dikici'yi ikna ederek Y.K.'yi rehin tuttuğu fırından çıkarmayı başardılar. Y.K., silah kabzasıyla aldığı darbe sonucu başından yaralandı ve olay yerine çağrılan ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Adem Dikici, emniyetteki ifadesinde eski eşini başka bir erkekle gördüğü için kıskançlık krizi yaşadığını ve olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Mahkemeye çıkarılan Dikici, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!