Eski ''kedicik'' Ceylan Özgül''den skandal Acun Ilıcalı iddiası!

2017 yılında Adnan Oktar grubundan ayrılan Ceylan Özgül, Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı''nın da geçmişte bu gruba dahil olduğunu iddia etti.

Emniyet, önceki gün Adnan Oktar ve 234 destekçisine 5 ilde şafak operasyonu düzenledi. Aralarında Oktar'ın da bulunduğu 179 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaşları 11 ile 40 arasında değişen 70 kişi Adnan Oktar'dan şikayetçi oldu.

Operasyonun ardından, geçtiğimiz aylarda Oktar'ın yanından kaçtığını belirten Ceylan Özgül, çeşitli TV kanallarına ve ajanslara verdiği demeçlerle grubun yapısını anlattı. 

Özgül, en son olarak sosyal medya hesabı Twitter'dan yayınladığı bir mesajla dikkat çekti. Özgül'ün mesajında "TV8'de yayın kesilmiş bir hata olmuş sanırım. Sayın Acun Ilıcalı da eski bir mürid olarak anlattıklarımı teyit edecektir" ifadeleri yer alırken, Oktar'ın eski destekçisi kısa süre içinde bu mesajı sildi.

"15 YILLIK TALEBEMDİR"
Adnan Oktar da daha önce Ilıcalı hakkında "Acun, 15 yıllık talebemdir. O çok yamandır kerata .. Küçük yaşta annesi babası öldü. Küçük şeker bir kızı vardı. O da acayip yaman ve fettan bir şeydir. Çok severdim" ifadelerini kullanmıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı
Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, Turkcell’in yönetimine girdi: Maaşı 150 bin TL
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarını inandırıcı bulmadı
İktidar Gezi Parkı için devrede