Eski manken Tuğba Özay siyasete atılıyor!

Özay, siyasete girme kararını açıklayarak, doğayı ve hayvanları koruyacak, kadınlar ve çocukların sesi olacak aydın kadınların mecliste yer alması gerektiğini belirtti. Spor yapmayı ve doğal yaşamı tercih eden Özay, müzik kariyerinde de klip tasarımlarını kendisinin yaptığını vurguladı.

Özay, "Doğayı ve hayvanları koruyabilecek, kadınlar ve çocukların sesi olabilecek aydın kadınlar gerekiyor meclise" diyerek, siyasete girme kararında emin olduğunu vurguladı.

2007 yılında cezaevinde geçirdiği süre ve dikkat çeken açıklamalarıyla gündeme gelen Özay, Haber Caddesi'nden Alper Ergez’e verdiği röportajda, hayatının diğer yönlerine de ışık tuttu. Düzenli olarak spor yaptığını ve bugüne dek hiçbir estetik operasyon geçirmediğini, tamamen doğal olduğunu ve bu durumu genlerine borçlu olduğunu ifade etti.

Müzik kariyerine de değinen Özay, kliplerinin hikayesini ve tasarımını kendisinin yaptığını, müziğin hayatında önemli bir tutku olduğunu belirtti. 2008’de başladığı müzik kariyeri boyunca tasarladığı klipler ve birlikte çalıştığı isimler de dikkat çekiyor.

Geçmişte, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yaşamını kaybettiği helikopter kazası nedeniyle Türkiye'de 1 günlük milli yas ilan edilmesine tepki gösteren Özay, ayrıca Türkiye'nin ilk insanlı uzay yolculuğuna yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.