Eski rockçı, yeni IŞİD’çi İngiliz kadın tehdit savurdu

Din değiştirerek Müslüman olan İki çocuk annesi 52 yaşındaki Jones’un, Eylül 2014’te Britanya’dan Suriye’ye gittiği ve Cüneyt Hüseyin adlı biriyle evlendiği anlaşılmıştı.O dönemde kişisel Twitter hesabından, “Hepinizin...

Din değiştirerek Müslüman olan İki çocuk annesi 52 yaşındaki Jones’un, Eylül 2014’te Britanya’dan Suriye’ye gittiği ve Cüneyt Hüseyin adlı biriyle evlendiği anlaşılmıştı.

O dönemde kişisel Twitter hesabından, “Hepinizin kafasını kör bıçakla keseceğim'' mesajı yayımlayan Jones, bir başka mesajındaysa şöyle demişti: “Kocam kafirleri öldürebilmek için sürekli eğitim görüyor. Sakın üzülmeyin, yakında dönecek.''

Dün Twitter hesabı üzerinden Britanya’ya tehditler savuran Jones, “Dürüstçe söylemek gerekirse, ben olsam Haziran’da Londra merkezine gitmezdim. Dürüst olmak gerekirse hatta Temmuz’da bile gitmezdi. Özellikle de metroyla'' diye yazdı.

Jones, bir sonraki paylaşımındaysa “İngiltere—> BOOM!'' yazdı.Twitter’da bir anda gündem olan paylaşımlardan sonra Jones’un hesabı kapatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İngiltere'den Ruanda'ya Gönüllü Göç: Sığınmacı 3 Bin Sterlin Karşılığında Ayrıldı
Bira Partisi Yükselişte: Parlamento Hedefiyle Yola Çıkıyor!
Tutuklama emri gelecek mi? Netanyahu, dünya liderlerine seslendi!
Yemen'deki Gerilim: ABD ve İngiltere Savaş Uçakları Ras İsa Bölgesini Vurdu
İspanya'da Altın Vize Programı Son Buluyor: Pedro Sanchez Kararı Açıkladı