Eski Sevgili Cinayetinde Gelişme Yaşandı: Ünlü Futbolcu İçin Müebbet!

İtalyan futbolcu Giovanni Padovani hem spor hem de magazin dünyasının gündeminde. Kendisinden epey büyük eski sevgilisine takıntısı olduğu söylenen ünlü futbolcu, Alessandra Matteuzzi'yi feci şekilde öldürdüğü için müebbet aldı!

Virtus Bolzano'da forma giyen Giovanni Padovani, 2016 yılında Serie D şampiyonasında Sancataldes formasını giymişti. Sicilya'da Giarre ve Troina formalarını giyen eski futbolcu, gündemde öne çıkan isim oldu.

Padovani, çevresi tarafından onaylanmayan sosyal ağlarda tanıştığı Alessandra Matteuzzi ile 2022 yazının başından beri ilişki içerisinde... Gösteri dünyasında ve futbolda da yer alan Padovani'nin, aynı zamanda model olan kız arkadaşıyla "sahiplenmeciliğe yer olmaması gereken türde bir ilişki"si var. O devam etti.

23 Ağustos 2022'de kuzey İtalya'nın Bologna kentinde korkunç bir olay yaşandı. 28 yaşındaki futbolcu, kendisinden ayrılan 56 yaşındaki eski sevgilisini vahşice öldürdü. Kendisini terk eden manken kız arkadaşına takıntılı olan futbolcu, bahçeden aldığı bir objeyle kız arkadaşına saldırdı.

Adam önce kadına çekiçle saldırdı, ardından yumruk ve tekme attı. Model daha sonra beyzbol sopasıyla dövüldü ve bahçedeki bir bankta ölene kadar dövüldü.

Futbolcunun saldırısına uğrayan futbolcunun kız arkadaşının, o sırada kız kardeşiyle telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

Padovani Sicilya'da oynadığından beri çok az gördüler. Daha sonra birkaç gün görüştüler ve kısa süreli ilişkileri pek iyi gitmedi. Kız kardeşleri masaları kırdılar ve apartmanın ışığını ana panelden ayırdılar ve açıkladı. Padovani'nin ekibinin düzenlediği antrenmana katılmaması ve eski kız arkadaşının evinin önünde dikkatle beklemesi üzerine Bologna'ya gittiği belirlendi.

Polisin hızla gelmesine rağmen hastaneye kaldırılan Matteuzzi,  hayatını kaybetti. Ünlü futbolcudan olaydan kısa bir süre sonra ayrıldığı bildirilen Matteuzzi Padovani, eski kız arkadaşının kendisini takip ettiğini ve tehdit ettiğini söyledi.

Giovanni Padovani'nin annesi, korkunç cinayetin ardından sunduğu programda şunları söyledi: :Aşk iyi bir şey olmalı, acı verici bir şey değil!' Padovani'nin annesine göre sürekli tedirgindi. Ona şunu derdim: 'Yardım almalıyız, çünkü eğer kendinizi bu insandan, sizin gibi neşe dolu, pek çok özelliğe sahip bir çocuktan ayıramıyorsanız, o zaman bir doktordan yardım almalıyız.' Padovani'nin annesi de oğlunun mesajlarını eski kız arkadaşı Alessandra Matteuzzi ile paylaştı. Futbolcunun annesi Virginia da onun her şeyi mahvettiğini, her zaman onu aldattığına inandığını söylüyor...  Alessandra dehşete düşüyor ve şöyle diyor: 'Onu şiddete sürükleyen şey onun deliliği ve patolojisidir. Ölmek istemiyorum!' 

Geçtiğimiz hafta Bologna Yüksek Ceza Mahkemesi'nde yapılan iki saatlik konsey toplantısında beklenen karar çıktı. Savcının eski futbolcu hakkında istediği zulüm, duygusal bağ, kötü niyet ve kast gibi ağırlaştırıcı nedenler kabul edildi.

Bir İtalyan mahkemesi Padovani'ı eski kız arkadaşını takip edip öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırdı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

22 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Ortaçağ'da çatal neden günah sayıldı?
En zararlı ekmek türü bakın hangisiymiş!
Bu ilaçları kullananlar kahve tüketimine dikkat etmeli!
Bu besin meğer kalp krizi riskini azaltıyormuş!