Eski TFF Başkanı Büyükekşi'den yolsuzluk iddialarına yanıt: 'Tek başıma karar vermedim'

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski yönetimi evrakta sahtecilikle suçladı ve mali tabloda 278 milyon lira açık tespit edildiğini açıkladı. Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise bu iddialara yanıt vererek yanlış bilgilendirildiğini ve açıklama yapacaklarını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski yönetimi evrakta sahtecilik yapmakla suçladı. Hacıosmanoğlu, Ekol TV’de katıldığı programda, genel kurula sunulan mali tablonun 5 milyon lira fazla görünmesine rağmen, inceleme sonrası 278 milyon 342 bin 398 lira açık tespit edildiğini söyledi. Bu durumun ardından eski mali direktörle yollarını ayırdıklarını ve suç duyurusunda bulunacaklarını da ekledi. Ayrıca, Puma'nın 200 bin Euro'luk fazladan bir ödemeyi başka bir kulübe ve ardından duvar reklamcısına yönlendirmeye çalıştığını iddia etti.

Hacıosmanoğlu, Avrupa Şampiyonası'nın ardından eski yönetimin misafir ağırlama masraflarının 4 milyon 681 bin Euro olduğunu belirterek, "Şampiyona bittikten sonra neden misafirler kalıyor? Çok lüks yerlerde konaklamışlar" ifadelerini kullandı.

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hacıosmanoğlu'nun iddialarına yanıt verdi. Büyükekşi, yanlış bilgilendirildiğini söyleyerek, "Önümüzdeki günlerde yazılı bir açıklama ile cevap vereceğiz" dedi. Ayrıca, görevi devrettikten sonra Hacıosmanoğlu ile görüşmediğini, EURO 2024 seyahat harcamalarının ise yönetim kurulu kararı ile alındığını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.