Eski Ülkü Ocakları başkanı 22 yaşındaki kadını bayıltana kadar dövdü, serbest bırakıldı

Eylül İnan'ın suç duyurusunun ardından ifadesi alınan Tekirdağ Saray ilçesinin eski Ülkü Ocakları başkanı Doğancan Kemal Keskin serbest bırakıldı

Tekirdağ Saray ilçesinin eski Ülkü Ocakları başkanı Doğancan Kemal Keskin, tartıştığı 22 yaşındaki Eylül İnan’ı bayıltana kadar dövdü. İnan'ın darp raporu alarak hakkında suç duyurusunda bulunduğu Keskin, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Diken;'den Tuğba Özer'in haberine göre Doğancan Kemal Keskin, 15 Nisan’da Eylül İnan’ın muhasebe işlerini yürüttüğü şirkete gitti. Keskin’in işyeri sahibiyle görüşmesi sırasında konuşmaya dahil olmak isteyen genç kadına “Elinin hamuruyla erkek işine karışma” demesi üzerine ikili arasında tartışma başladı. Bir süre devam eden tartışma fiziksel saldırıya dönüştü.

"Seni öldüreceğim"

Keskin,  İnan’ı önce duvara çarptı, ardından da tekme ve yumruklarla darbetti. İşyeri sahibinin ayırma çabalarına rağmen saldırgan, küfürler edip “Seni öldüreceğim” diye İnan’ı tehdit etti. Keskin,  genç kadının kafasını duvara vurup bayıltana kadar şiddete devam etti.

İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı

Vücudunun birçok yeri moraran İnan, saldırıdan bir gün sonra Saray Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı. Genç kadın kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlamasıyla da emniyete şikayette bulundu. Suç duyurusunun ardından ifadesi alınan Keskin serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yargı Haberleri

Tribün kapatma cezası kaldırılıyor
Yargıtay'dan ÇHD davasında kısmi bozma ve onama
Çorlu tren faciası davasında karar çıktı
Yargı hiç bu kadar bozulmamıştı
Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı