Eskişehir Merkezli "Narkoçelik-34" operasyonlarında, 103 Şüpheli Yakalandı, 100'ü Tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir merkezli 11 ilde düzenlenen "Narkoçelik-34" operasyonlarında 103 şüphelinin yakalandığını ve 100'ünün tutuklandığını açıkladı. Operasyonlara 150 ekip, 500 personel ve 11 narkotik dedektör köpeği katıldı, %97 başarı oranı elde edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Eskişehir merkezli olarak 11 ilde düzenlenen "Narkoçelik-34" operasyonları sonucunda 103 şüphelinin yakalandığını ve 100'ünün tutuklandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde satışına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Eskişehir merkezli operasyonlar Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Manisa, Çanakkale, Hatay, Şanlıurfa, Osmaniye ve Diyarbakır illerinde de düzenlendi.

Operasyonlara 150 ekip, 500 personel, 11 narkotik dedektör köpeği ve hava destekli unsurlar katıldı. 74 farklı adreste gerçekleştirilen bu çalışmalarda, internet üzerinden uyuşturucu madde satışı yaparak ödemeleri kripto parayla aldığı tespit edilen 103 şüpheli yakalandı. Bu şüphelilerden 100'ü tutuklandı. "Narkoçelik-34" operasyonları, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tek operasyonda 100 tutuklama ile %97 oranında başarıya ulaşıldığını gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.