Eskişehir’de Başıboş Köpekler Koyun Sürüsüne Saldırdı

Eskişehir’deki Entgre Katı Atık Dönüşüm Tesisleri çevresindeki başıboş köpekler, bir koyun sürüsüne saldırarak 7 koyunu telef etti, onlarcasını yaraladı. Hayvan sahibi Ramazan Kavak, zararın yaklaşık 150 bin lira olduğunu belirterek, belediyeden çözüm talep etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Entgre Katı Atık Dönüşüm ve Enerji Üretim Tesisleri çevresinde başıboş köpeklerin koyun sürüsüne yaptığı saldırıda 7 koyun telef oldu, onlarca koyun ise yaralandı. Hayvan sahibi Ramazan Kavak, yaklaşık 150 bin lira zarara uğradığını belirterek, her yıl benzer olayların yaşandığını ve belediyeden acil bir çözüm beklediğini ifade etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Entgre Katı Atık Dönüşüm ve Enerji Üretim Tesisleri çevresinde başıboş köpeklerin koyun sürüsüne saldırdığı bildirildi. Olay sonucunda 7 koyun telef olurken, onlarca koyun da yaralandı.

Eskişehir-Seyitgazi karayolu üzerinde bulunan tesiste yaşanan saldırıda, köpeklerin koyun sürüsüne saldırarak 7 koyunu öldürdüğü ve birçok koyunu yaraladığı belirtiliyor. Hayvanlarını korumak için çaba gösteren Ramazan Kavak, yaklaşık 150 bin lira zarara uğradığını açıkladı. Kavak, bölgedeki başıboş köpekler nedeniyle her yıl benzer olaylarla karşılaştığını belirterek, belediyenin bu soruna bir çözüm üretmesi gerektiğini vurguladı. Kavak, "Daha önce de oldu, her zaman oluyor. Burada binlerce köpek var. 6-7 tane hayvanım telef oldu. Her sene 3-5 tane gidiyor. Sürünün arkasında kalanları yiyorlar. Bir tane yaralı şu tarafa doğru gitti bulamadım. Herhalde o da ölür." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.