Eskişehir’de meteorolojiden ’don’ uyarısı yapıldı!

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölgede sabah ve gece saatlerinde don olayı beklendiğini açıklayan meteoroloji, başta çiftçiler olmak üzere ilgilileri... Detaylar haberin devamında...

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölgede sabah ve gece saatlerinde don olayı beklendiğini açıklayan meteoroloji, başta çiftçiler olmak üzere ilgilileri ve vatandaşları uyardı.

ESKİŞEHİR'E UYARI!

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu olarak geçeceği, sabah ve gece saatlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek hava sıcaklıklarının 4 ila 6 derece artması, gecenin en düşük hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece azalması bekleniyor. Rüzgarın ise değişik yönlerden hafif kuvvette eseceği öngörülüyor.

Meteoroloji don hadisesiyle ilgili uyarı yaptı

Öte yandan, hava sıcaklıklarının hafta sonunda düşmesine bağlı olarak Eskişehir ve Kütahya illeri geneli ile Bursa ve Bilecik illerinin güney kesimlerinde hafif, yer yer orta şiddette don hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerle uğraşan çiftçiler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması gerektiği konusunda meteoroloji tarafından uyarı yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Popstar Bayhan Spotify'da Dünya Viral Listesi'nde zirveye çıktı
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sarı kodlu uyarı
Bu tatlı hem çok lezzetli hem de çok sağlıklı!
Yaşlanınca insanların pişmanlık duydukları “keşkeler”
Yumuşacık havluların sırrı tenis topundan geçiyor!