Eskişehir'de olaylı maç

Süper Lig’in 25. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.Maça çok hızlı başlayan Eskişehirspor, 8’de Nadir Çiftçi ve 10. dakikada Engin Bekmedir’in...

Süper Lig’in 25. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor, Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile karşılaştı.

Maça çok hızlı başlayan Eskişehirspor, 8’de Nadir Çiftçi ve 10. dakikada Engin Bekmedir’in golleriyle 2-0’ı buldu. 44’te Rodallega’nın golüyle soyunma odasına 2-1’lik skorla gidildi.

65’te yeniden sahneye çıkan Rodallega durumu 2-2’ye getirdi. 10 dakika sonra Engin Bekdemir’in duran topta kaleye yönelen vuruşu ağlarla buluştu ve Eskişehirspor maçta yeniden öne geçti: 3-2.

81. dakikada ise maçta ortalık karıştı. Onur Ayık’ın durumu 3-3’e getiren golü sonrası Eskişehirsporlular uzun süre topu sakatlık nedeniyle Akhisarspor’a verdiklerini ve oyun kenarına alınan arkadaşlarının sahaya dahil olmadığını düşünerek golün Fair-Play dışı olduğunu savundu. Bu sırada yedek kulübesinden oyuncular da sahaya girdi ve maç uzun süre durdu.

İtirazlar sonucu değiştirmedi ve maç 3-3 oldu. 12 dakikalık uzatma bölümü sonrası iki taraf da başka gol atamadı ve mücadele 3-3’lük eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Eskişehirspor puanını 18, Akhisar Belediyespor ise 38 yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!