Eskişehir'de seçim heyecanı: Adayın Atatürk afişi tartışma yarattı

Eskişehir'de yerel seçimlerin yaklaşmasıyla, Zafer Partisi'nin adayı Oğuz Beki'nin Atatürk'ün fotoğrafını kullanması tartışma başlattı. Kentteki diğer adaylar arasında CHP'den Ayşe Ünlüce ve eski İYİ Partili Nebi Hatipoğlu da dikkat çekiyor.

Eskişehir'deki yerel seçimlerin hızla yaklaşmasıyla birlikte, belediye başkan adayları kampanyalarını hız kesmeden sürdürüyorlar. Zafer Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oğuz Beki, dikkat çeken bir olayla gündeme geldi. Afişlerinde kendi fotoğrafı yerine Atatürk'ün fotoğrafını kullanması tartışmalara neden oldu. Beki, sosyal medya hesabından paylaştığı afişlerle birlikte, "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim" şeklinde bir ifade kullandı.

Eskişehir'deki adaylar arasında, CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ayşe Ünlüce dikkat çekiyor. Ancak, mevcut başkan Yılmaz Büyükerşen'in aday gösterilmemesi kentte tepkilere neden oldu.

Eskişehir'de diğer bir aday ise İYİ Parti'den Eskişehir Milletvekili olarak seçilen Nebi Hatipoğlu. Hatipoğlu, partisinden istifa ederek AKParti'ye katıldı ve AKParti'den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu