Eskişehir'de tramvay ve otobüs seferlerine özel düzenleme!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi dönem sonu sınavlarına özel olarak tramvay ve otobüs sefer saatlerinde değişiklik yapacağını duyurdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi dönem sonu sınavları nedeniyle kampüslere ulaşımı sağlayan tramvay ve otobüslerin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.

AÇIKÖĞRETİM SINAVI İÇİN SEFER SIKLIĞI AYNI KALACAK

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamada, sınavların yapılacağı günler olan 25-26 Mayıs'ta tramvay ve otobüs sefer saatlerinde düzenlemelerin olduğu belirtildi. Estram tramvay hattında tüm hatlarda hafta içi sefer sıklığı uygulanacak. Aynı dönemde otobüsler ise belirli hatlarda hafta içi sefer saatlerine göre hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

 "Hafta sonu gerçekleştirilecek Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi dönem sonu sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerimizin çalışma saatlerinde değişiklik yaşanacaktır. Bu kapsamda Estram, 25-26 Mayıs tarihlerinde tüm hatlarda hafta içi sefer sıklığı uygulayacaktır. Otobüslerimizde ise gene 25-26 Mayıs tarihlerinde Kırmızı 4, Mavi 4, Siyah 55 ve Siyah 85 numaralı hatlarımız hafta içi sefer saatlerinde hizmet verecektir. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.