Eskişehirspor'da başkanlık krizi çözüldü

Eskişehirspor’da haftalardır süren başkanlık krizi, divan kurulu üyesi Mehmet Şimşek’in liste hazırlayıp başkanlığa aday olmasıyla çözüldü.

Delegelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçilen Şimşek, burada yaptığı konuşmada, kulübün yönetici bile bulamadığı dönemde taşın altına eline sokanlara teşekkür etti.Son 2 aydır Divan Kurulu’nun gece gündüz çalıştığını ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

“Göreve talip olmamızın sebebi Eskişehirspor sevdasıdır. Ben yok, sadece biz varız. Biz başarının değil, renklerin peşinden koşmayı bilen taraftarız. Eskişehirspor’u karşılıksız seven, tek bir kuruşunu dahi boşa harcatmamaya yemin etmiş, gizli ajandası olmayan, kulübü yeniden düzlüğe çıkartmak için savaşmaya hazır askerleriz. Bu armaya değer veren herkesi bir olmaya, biz olmaya davet ediyorum. Hep beraber Eskişehirspor’un diriliş hikayesini yazalım ve bunu tüm ülkeye gösterelim. Eskişehirspor siyaset üstüdür. Bu kulübün siyasete bulaşmaması ve kulübümüzün zarar görmemesi için AK Parti’deki tüm görevlerimden istifa ediyoruz. Biz, bir olarak bu ablukayı kıracağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fethiye'de Mustafa Kiremitli Yağlı Pehlivan Güreşleri Heyecanı
Okan Buruk Transfer Bombası! "Gelecek Sene Bizimle Olacak!"
Şenol Güneş Yeşil Sahalara Geri Dönüyor: Yeni Durağı Belli Oldu!
Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!
Beşiktaş'tan Yeni Teknik Direktörden Sonra 116 Milyon Euroluk Golcü Transferi!