Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Mahsun Kırmızıgül şoku! İkili bir araya gelince olanlar oldu! Bu ikili

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkesi şaşırtacak sürpriz bir gelişme yaşandı. Merakla beklenen bu gelişmenin detaylarında ise inanılması güçler iddialar yatıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli olarak bilinen Oktay Kaynarca Etiler'de bir restoranda yemek yedikten sonra çıkışta basın mensupların denk geldi.  Olayda dikkat çeken şey ise aynı mekanda Oktay Kaynarca’dan hemen sonra Mahsun Kırmızıgül’ün çıkması oldu. İkilinin bu buluşması aynı mekanda bir araya gelmelerine neyin neden olduğu ise inanılmaz bir etkiye sahipti.

Ekranların vazgeçilmezi olan ve her hafta yeni bölümü ile reyting rekorlarını elinde bulunduran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ile birçok dizi ve filmde rol almış aynı zamanda birçok yapımın da yönetmenliğini üstlenmiş Mahsun Kırmızıgül, bir araya geldi. İkilinin çıkışta gazetecilerin sorularına verdiği yanıtlar ise birbirinden ilginçti.

Oktay Kaynarca yeni bir projeye mi başlıyor?

Sevilen dizinin usta oyuncusu akıllara hemen “Yeni bir proje mi var?” sorularına getirdi. Her bölümü heyecan dolu olan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu haber ile sevenlerini meraklandırdı. Ünlü oyuncunun yönetmen Mahsun Kırmızıgül ile bir araya gelmesi kuşkuyu da beraberinde getirdi.

Mekandan çıkarken objektiflere telefon kameraları ile yansıyan Oktay Kaynarca, “Oğlum bu telefonla röportaj yeni mi çıktı lan?” sözleriyle de şaşkınlığını dile getirdi. Gazetecilerin toplantı mı vardı sorusu üzerine “Yok arkadaşlarla öğle yemeği yedik. Çekimler de iyi gidiyor. Hepinizi çok öpüyorum. Görüşürüz” diyen ünlü oyuncu merakları daha da arttırdı.

Yeni projeler pandemi bittikten sonra

Oyuncu, yönetmen besteci ve şarkıcı kimliğiyle sanat dünyasında önemli bir yer tutan Mahsun Kırmızıgül ise mekandan ünlü oyuncunun hemen ardından çıktı. Oktay Kaynarca için “Oktay iyi dostum” diyen Kırmızıgül, yeni proje sorularını ise “Herkes gibi koronavirüs pandemisinin bitmesini bekliyoruz” şeklinde yanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı