Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final tarihi açıklandı! Süleyman Çakır dizisi için hareket geçildi! Te

ATV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yeriniş alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final tarihi resmen açıklandı. Kısa bir süre sonra sezon final yapacak olan dizi, hayranlarına veda edecek.

Başrollerinde  Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizi 6 sezondur ATV ekranlarından sevenleriyle buluşuyor. Aksiyon ve gerilimin tavan seviyelere ulaştığı dizide her bölümde farklı bir hikaye seyircinin önüne çıkıyor. 6. sezona kadar birçok isim diziden ayrılırken birçok isim ise diziye katılmıştı. 

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri reytingleri yıkıp geçen dizi Salı gecesine damga oluyor. Twitter gibi sosyal medya mecralarında uzun süre TT olarak kalan dizinin sezon finali yapacağı açıklandı. 7. sezon için ATV kanalı ile imzaları atan başarılı dizinin iddiası her geçen gün artıyor. 

Uzun yıllardır ekranlarda olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finali hazırlıkları başladı. Kısa bir süre önce dizinin setinde ise koronavirüs paniği yaşanmıştı. Oyunculardan değil ama set çalışanlarından çoğu koronavirüse yakalanmış ve karantina süreçleri başlamıştı. Koronavirüs paniğinin hemen arkasından tüm oyuncular hastanede test yaptırmış ve negatif sonuçlarını duyurmuşlardı. Sezon finali tarihi ise kısa bir süre önce açıklandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman final yapıyor?

ATV ekranlarının sevilen aksiyon dizisi 28 Mayıs'ta sezon finali yaparak, Eylül ayına kadar ekranlarda olmayacak. Eylül ayında ise çekimleri yeniden başlayacak fakat bu süre zarfı içerisinde Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır'ın hayatı için bir çalışma başlatacağı iddia ediliyor.

Süleyman Çakır için kısa bir süre önce paylaşım yapan ve "Bu hasret bitse mi artık" sözlerine yer veren Oktay Kaynarca hayranlarını sevindirmişti. 50 bölümden oluşacağı söylenen Süleyman Çakır dizisi için Raci Şaşmaz ile anlaşmaya varıldığı da iddialar arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı