Esra Bilgiç'ten Heyecanlandıran Açıklama: Yeni Proje Yolda!

Esra Bilgiç, Birkan Sokullu ile başrol oynadığı Zamanın Kapıları projesinin çekimlerini tamamladı. Yeni projeleri hakkında konuşan Bilgiç, "Yakında bir sürpriz projem olacak" dedi. Bu açıklama, hayranlarını heyecanlandırdı.

Esra Bilgiç, Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Zamanın Kapıları adlı projenin çekimlerini tamamladığını duyurdu. Hukuk fakültesi öğrenimine devam ederken başarılı projelere imza atan Bilgiç, yeni projeleri hakkında "Yakında bir sürpriz projem olacak" diyerek hayranlarını meraklandırdı.

Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi birçok projede rol alarak büyük bir hayran kitlesi kazandı. Şu anda hukuk fakültesi öğrenimine devam eden Bilgiç, başarılı projelerle de adından söz ettiriyor.

Son olarak, Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu, yeni projeleri hakkında bilgi verdi. 

YENİ PROJESİNİ DUYURDU

SnobMagazin'de yer alan habere göre, bir AVM'de görüntülenen Esra Bilgiç, "Zamanın Kapıları çekimlerini bitirdim, şimdi dinleniyorum. Yakında bir proje olacak, sürpriz diyelim" açıklamasında bulundu. Bu duyuru, hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.

ESRA BILGIÇ KIMDIR?

Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da doğmuş Türk oyuncu ve modeldir. Şu anda hukuk fakültesinde eğitimine devam etmektedir. Eğitim hayatında başarılı bir öğrenci olan Bilgiç, oyunculuk kariyerinde de birçok önemli projede yer almıştır.

KARIYER BAŞLANGICI VE YÜKSELMESI

Esra Bilgiç, oyunculuk kariyerine 2014 yılında Diriliş: Ertuğrul dizisiyle başlamıştır. Dizi, Bilgiç'in kariyerinde büyük bir çıkış yakalamasına ve geniş bir hayran kitlesi edinmesine yardımcı olmuştur. Dizideki Halime Hatun rolü, ona büyük bir ün kazandırdı ve oyunculuk yeteneklerini geniş bir kitleye gösterme fırsatı sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.