Esra Erol ve Zuhal Topal arasında kavga kızıştı

Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutmaya çalışarak ateş püskürdü. Çarpıcı açıklamalarda bulundu.Erol "Hedef Esra Erol'u bitirme ve yıpratma. Zuhal Topal ve kocası beni silme olayına dahillerdir. Eski yapımcılarım...

Esra Erol canlı yayında gözyaşlarını tutmaya çalışarak ateş püskürdü. Çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erol "Hedef Esra Erol'u bitirme ve yıpratma. Zuhal Topal ve kocası beni silme olayına dahillerdir. Eski yapımcılarım Zeynep – Onur Peker ile Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor. Sürekli belaltı çalışması yapıyorlar. Bu belaltı çalışmasının sebebi de şu Zuhal Topal'a yayın başında söylenen bu sene ATV'yi geçtikten sonra bu program kalkacak. Tüm bunlar dava sürecinde. 8 aydır ağzımı açmadım. İcralar, ihtarlar bakın bugün yine ifadeye gidiyorum. Sahte nikah memurunu ben mi çıkardım. Gelin adayını ben mi hamile bıraktım.Öyle bir şey söyleyeceğim ki o karı koca Türkiye'de duramayacak. O zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacak. Bu bir tehdit değildir kendi yaşadığım bir olaydır." diyerek tepki gösterdi.

Zuhal Topal canlı yayında Esra Erol'a böyle yanıt verdi
Zuhal Topal, Atv'de program yapan Esra Erol'un zehir zemberek açıklamaları sonrası ünlü sunucuya Mevlana'nın bir sözü ile cevap verdi. Mevlana'nın 'Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...' sözünü ekrana vererek yayını kapatan ve Esra Erol'un suçlamaları karşısında suskunluğunu koruma sebebini bu söze bağlayan Zuhal Topal'ın kapanış sırasında aşırı mutlu bir ifadeye bürünmesi de izleyenlerin gözünden kaçmadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı