Esra Erol'da 69 yaşındaki kadını dolandırdılar

Sosyal medya üzerinden adı Mehmet olan birisiyle tanıştığını söyleyen Hatice Hanım, o kişinin aile fotoğrafı diye gösterdiği kareye kendisini montajladığını dile getirdi.

Kendisini dolandıran Mehmet’in ilk olarak adının Ahmet olduğunu söyleyen Hatice Hanım, “Benden para istediğinde Mehmet Aydın adına göndermemi istedi. Bana söylediği ismin babasının eski elemanı olduğunu söyledi. Ben aslında aynı kişiye para göndermişim!” ifadelerine yer verdi. Daha sonra kendisini dolandıran kişiden şüphe duymaya başladığını söyleyen Hatice Hanım, Mehmet’in kendisine evlenme vaadinde bulunduğunu ifade etti.

Daha sonra olayı toparlayan Esra Erol, “Mehmet Hatice Hanım’a diyor ki; Çok değerli bir taşınmazı çok uygun bir fiyata ben senin üzerine yapacağım diyor. Bunun içinde Hatice Hanım’dan para istiyor. Bu süre zarfında da Hatice Hanım’dan sürekli para almaya devam ediyor. Hatice Hanım şüphelenmeye başlayınca da evlenme vaadiyle kandırıyor!” sözlerini dile getirdi.

“Beni babasıyım diye birisi aradı…”

Kendisine dolandıran Mehmet’in babası olarak birinin aradığını söyleyen Hatice Hanım, “Beni babasıyım diye birisi aradı. Bana ‘güven kızım’ dedi!” sözlerini dile getirdi. Daha sonra Mehmet’le evlenme kararı aldığını söyleyen Hatice Hanım, duygusal bir anına denk geldiğini ifade etti. Olay hakkında açıklamalara devam eden Hatice Hanım, “Ben eşimi kaybettim, çok sevdiğim bir kadınla evlendim dedi bana. Nikahsızken bir çocuğu olmuş ve sonradan 3 çocuğu olduğunu öğrendim!” ifadelerine yer verdi.

Kendisini dolandıran kişiyle yedi kere görüştüğünü söyleyen Hatice Hanım, olayları fark ettiğinde Mehmet’in Gaziantep’te yaşayıp yaşamadığına dair bilgi almak istediğini söyledi. Daha sonra canlı yayına bağlanan Mehmet Bey, “Ben daha önce kuyumculuk yapıyordum. Ben ona elden para verdim. Beni 10 yıldır tanıyor ve ben ona borç verdim!” sözlerini dile getirdi. Hatice Hanım ise Mehmet Bey'i 2019 yılında tanıdığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!
Yenilenen dev Renault Duster, Türkiye yollarına çıkıyor! Tarih resmen açıklandı