Esra Erol'da aranan kızın cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı

Kızlarını her yerde arayan, son çare olarak da televizyona çıkıp Esra Erol'dan yardım isteyen aile herkesi şoke etti. Esra Erol'un programında aranan genç kızın cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı.

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da izleyici tarafından büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ederken ilginç olaylar da yaşanıyor. Bunlardan biri Seda Alper isimli genç kadının aranma hikayesi oldu.

"Kızımız Seda sosyal medyada tanıştığı Sıla ve annesi tarafından kandırıldı." diyerek Esra Erol'a gelen Alper ailesinin hikayesi programa damga vurdu.

Ailenin anlattığına göre bütün mal varlığı Seda Alper'in üzerine yapılmış. 26 yaşındaki Seda TikTok'tan tanıştığı Sıla'nın hayatına girmesiyle Seda'da değişim başlamış.

"Sıla geldi ocağımızı batırdı. Doğum günü için Bursa'ya gitti sonra geldi. Seda 'Yüzüm erkek yüzüne benziyormuş' dedi." diyen baba Halil, Seda'ya hormon testi yaptırdıklarını doktorun 'Sen kadınsın senin beynini kim yıkadı' sözleriyle tepki verdiğini belirtti.

Aile, Seda'nın Bursa'dan geldikten sonra kendilerini evden kovduğunu, kas hastası erkek kardeşini de yataktan attığını iddia etti.

Ardından Sıla'nın annesi Sima yayına telefonla bağlanarak Seda'nın kendi yanlarında olduğunu kabul etti. "9 aydır benim kızımla sosyal medyada tanışıyorlar. Seda'nın malını mülkünü kızım almamıştır. Gelip görebilirler." dedi.

Bu ifadelerinin ardından da asıl bombayı patlattı. Sima, Seda'nın cinsiyet geçiş ameliyatı olduğunu açıkladı. Araştırmalarımıza göre de Seda ismini Demir olarak değiştirmiş.

Aile de operasyonla ilgili herhangi bir şey konuşmadıklarını söyledi.

Yayına bağlanan Seda da direkt fotoğrafların kaldırılmasını istedi. Ailesinin durumunun iyi olduğunu acındırmak için iş yerinde kaldıklarını söyledi.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak