Esra Erol'da bir skandal kayıp daha! Muğla'yı görmek için Muğla'daki adama kaçtı! Eşini çocuğun

ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Esra Erol'da bir skandal kayıp daha ortaya çıktı. Eşini ve evini sırf Muğla'yı görmek için Muğla'da yaşayan birine kaçarak terk eden Nur Hanım dikkatleri üzerine çekti.

Programa kısa bir süre önce eşinin kendisinden kaçarak gittiğini ve boşanmak istediğini dile getirmek için katılan Ahmet Bey, açıklamalarıyla şok etmişti. Eşinin yılda beş kez başka bir adama kaçtığını dile getiren Ahmet Bey'in iddialarına karşılık olarak programa katılan Nur Hanım ise "Yılda beş kez değil üç kez evden kaçıyorum" sözlerini dile getirmişti.  

Kaçtığı kişinin birçok suçtan aranmasına karşılık olarak ise "Emrah'ın çok fazla suçu yok, sadece hırsızlık ve madde satışı" sözlerini dile getiren Nur Hanım her sözüyle şok etti. Esra Erol ise "Tamam, Emrah hırsızlık ve madde satışı yapıyor. Peki, Ahmet bunları yapar mı?" sözlerine karşılık olarak ise şok bir açıklama daha yaptı.

Esra Erol'un sorusuna karşılık olarak; "İşin içinde para varsa her şeyi yapar bu Ahmet" sözlerini dile getirdi. Avukat Hülya ise "Emrah maddeleri seninle kaldığı yerde saklasa ve biri polise ihbar etse sende o an evde olsan ve Muğla tatilin karakol ve savcılık arasında mekik dokuyarak bitse güzel olur mu?" sözlerini dile getirdi. Nur Hanım ise...

"Ben engelli maaşıma güveniyorum!"

Avukat Hülya'nın sözlerine karşılık olarak; "Ben emekli maaşıma güveniyorum. Bu ay az aldım ama Muğla tatilim böyle olmaz" sözlerini dile getiren Nur Hanım şok içerisinde bıraktı. Esra Erol ise ne diyeceğimi bilemez hale geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı