Esra Erol’dan geri adım

Evlilik programlarına gelen tepkiler üzerine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş "Bu programlar yayından kaldırılacak" açıklamasını yapmıştı. Esra Erol, Numan Kurtulmuş'un bu açıklamasından sonra canlı yayında bu sezon...

Evlilik programlarına gelen tepkiler üzerine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş "Bu programlar yayından kaldırılacak" açıklamasını yapmıştı. Esra Erol, Numan Kurtulmuş'un bu açıklamasından sonra canlı yayında bu sezon sonu evlilik programlarını bırakacağını söylemişti. 

Esra Erol, Milliyet yazarı Sina Koloğlu'na yaptığı açıklamada ise programa devam edeceğini açıkladı. Erol, “Üç yıllık anlaşmam mevcut. Bir yılı daha var. Ayrıca kanalla gönül bağım bulunuyor. Ayrılmayı düşünmüyorum'' dedi.

Koloğlu, köşesine şöyle devam etti;

'Evlilik programına devam’ konusundaki sorularımı da “Öncelikle bu sezonu bitirmek tek düşüncem. Sezon finali 23 Haziran’da. Biraz dinlenmek istiyorum. Sonra duruma bakacağım'' diye yanıtladı. Duyduğuma göre kanalla hareket edecek. ''Evlilik programlarının bitirilmesi yönünde’ baskı devam ederse, Erol başka bir proje için kolları sıvayabilir. Kanal, alınan izlenme oranından memnun. Sorun çıkmadığı takdirde devam edilmesini ister diye düşünüyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!