Esra Erol'dan 'Günlük 80-100 bin lira para kazanıyor' sözlerine yanıt

Evlilik programı sunucusu Esra Erol, kendisine yönelik olarak "Günlük 80-100 bin lira para kazanıyorsunuz, sonra kalkıp yok 'Bu işi yapmayacağım', yok 'Çamurla yaşayamam' falan diyorsunuz. Lütfen yapma Esra. Ya işi bırak ya sessiz...

Evlilik programı sunucusu Esra Erol, kendisine yönelik olarak "Günlük 80-100 bin lira para kazanıyorsunuz, sonra kalkıp yok 'Bu işi yapmayacağım', yok 'Çamurla yaşayamam' falan diyorsunuz. Lütfen yapma Esra. Ya işi bırak ya sessiz kal" diyen Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na yanıt verdi.

Esra Erol, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Bir taraftan tv diğer taraftan tv yazarlığı yapanlar var. Nasıl oluyorsa! Onlar zaten ne söylese boş" dedi.

Cengiz Semercioğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un "Kanun hükmünde kararname ile (KHK) izdivaç programlarını yayından kaldırılabiliriz" açıklamasının ardından "Bu çamurla yaşayamam" diyen sunucu Esra Erol'u eleştirmişti. "Kimse silah zoruyla sana bu programı yaptırmıyor. Bu tartışmalar yeni değil ki. Bu kadar nefret ettiysen işten, keşke sezon başında sözleşmeni uzatmasaydın, 'Ben bu işi yapmak istemiyorum' deseydin" diyen Semercioğlu, "Günlük 80-100 bin lira para kazanıyorsunuz, sonra kalkıp yok 'Bu işi yapmayacağım', yok 'Çamurla yaşayamam' falan diyorsunuz. Lütfen yapma Esra. Ya işi bırak ya sessiz kal" ifadesini kullanmıştı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin Medya Özgürlüğü Durumu Endişe Verici: RSF 2024 Raporu
Kahramanmaraş Depremi Davası: Yıkılan Blokta 103 Kişinin Ölümüyle İlgili Duruşma Ertelendi
Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı
Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti