Esra Erol: Sistematik bir şekilde şahsıma bir saldırı yapıldı

Çocuğun babası komşusu çıkınca sevinç gösterisi yapan Esra Karakuş olayı sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Esra Erol, sosyal medyada gündem olan olayla ilgili ''Sistematik bir şekilde şahsıma bir saldırı yapıldı'' dedi.

Esra Erol'da bu yıl 4. sezonuyla yandaş ATV ekranlarında program sunuyor. Ancak bir kaç gündür programda ekranlara yanısyan çarpık ilişkiler çok konuşuldu.

Esra Erol'un canlı yayında açıkladığı DNA testine göre komşusundan çocuğu olduğu ortaya çıkan evli kadının hikayesi sosyal medyada tepkiye yol açtı.

RTÜK SADECE TAKİP ETTİĞİNİ DUYURDU

Tepkiler üzerine RTÜK açıklama yaparak Esra Erol'da yaşananları takip ettiklerini duyurdu. Bunlar olurken tartışmaların odağındaki isim Esra Erol canlı yayında olan bitene tepki gösterdi. Esra Erol, sosyal medyada gündem olan olayla ilgili ''Sistematik bir şekilde şahsıma bir saldırı yapıldı'' dedi. Esra Erol, kendisine ve 4. sezonda ekranda olan programına haksızlık yapıldığını, bazı çevrelerin kendisi üzerinden farklı hedefleri olduğunu, 3 saniyelik görüntüyle yargılanmayı hak etmediğini söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?
Yoğurt ve Bir Kaşık Baharat: Sindirim Sorunlarından Kalp Sağlığına Her Şey Birebir Çözüm!
Çamaşır makinesine koymamanız gereken 8 şey!
Zehir saçıyor: Soğanı sakın böyle yemeyin!
En Zeki Çocuklar Hangi Ayda Doğuyor? İşte Şaşırtıcı Sonuçlar!