Esra Erol'un mehdi davasına Nihat Hatipoğlu sessizliğini bozdu: "Deccal yok mehdi de yok"

Esra Erol'un programına kızını bulmak için katılan anne tarafından yapılan açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Mehdi iddialarıyla ilgili olarak Nihat Hatipoğlu da sessizliğini bozdu ve olaylar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Deccal yok, mehdi de yok..."

Bir anne, Türkiye'nin dikkatini çeken 'Mehdi' iddiasını, Esra Erol'un televizyon programında dile getirdi. Programda söz alan anne, kızının 'Mehdi' olduğunu iddia eden bir kişi tarafından aldatıldığını ifade etti. Bu açıklamaların ardından ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da sessiz kalmadı ve konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

KIZININ MEHDİ TARAFINDAN KAÇIRILDIĞINI SÖYLEDİ

Fatma Olgun adlı bir anne, Esra Erol'un programına katılarak kayıp kızını bulma çabası gösterdi. Ancak, program ilerledikçe, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir termal otelde 300 kişiyi zorla tuttuğu iddia edilen ve 'Mehdi' olduğu iddiasıyla adı geçen Mustafa Çabuk'un durumu gündeme geldi.

"ŞU ANDA MEHDİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Hatipoğlu, konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: "Mehdi'nin bulunduğu dönemde deccal olacaktır. Şu anda deccal söz konusu değil. Bu saydıklarımdan hiçbiri ortada yok. Öyleyse ortada mehdi de yok. 'Ben mehdiye benziyorum', 'ben mehdiyim' diyen çok insan çıktı bugüne kadar. İnsanları aldattılar, çok insan öldü.

Mehdi'nin işaretleri vardır. Şu anda yeryüzünde söz konusu değil. Akıl, ruh yönünden hasta olan insanlar kendilerini mehdi zannedebiliyorlar. Bir kısmı hasta olduğu için bunu yapıyor. Bir kısmı da bilerek bundan bir rant sağlamak için yapıyor. Şu anda mehdi söz konusu değildir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Now TV'de finali iddia edilen dizinin heyecanlandıran haberi: Güçlü kadro ile dikkat çekiyor
Partide görevi devralanlar dünyalık kapmış gibi davranıyorlar
Sinan Ateş suikastını azmettirenlerin hesaba çekilmesini en fazla isteyenlerdenim, fakat...
Gazetecilik skandalı
Emniyet’te kaset savaşlarının arkasında neler var?