Esra Erol'un yayınında gözaltı! Bir yaşındaki bebeği uyutmak amacıyla içki içirmişler!

Esra Erol'un programına katılan Dilek Hanım, eşi Mustafa Arı'nın narsist olduğunu öne sürerek boşanma talebinde bulundu. Genç kadın, evliliğin ardından eşinin kişiliğinde büyük bir değişim yaşadığını belirtti ve kocasının geçmişte yaşadığı olaylarla sürekli olarak kendisini eleştirdiğini söyledi.

Esra Erol'un programına katılan Dilek Hanım, eşi Mustafa Arı'nın narsist olduğunu öne sürerek boşanma talebinde bulundu. Genç kadın, evliliğin ardından eşinin kişiliğinde büyük bir değişim yaşadığını belirtti ve kocasının geçmişte yaşadığı olaylarla sürekli olarak kendisini eleştirdiğini söyledi. Esra Erol, Dilek Hanım'a kocasının geçmişi hakkında daha fazla bilgi verip vermediğini sordu. Dilek Hanım ise, "Mustafa benim ikinci kocam, geçmişimde çok gezip tozdum, yedim içtim. Mustafa da tüm bu tarz şeyleri biliyordu, buna rağmen şimdilerde birilerinden duyunca sinirleniyor," ifadelerini kullandı.

PROGRAMA GELEN MESAJ ŞOKE ETTİ

Dilek Hanım, "Çocuklarım benim kırmızı çizgim" diyerek eşi Mustafa Arı'na bir şans verdiğini açıkladı. Program sırasında gelen bir ihbar mesajı ise büyük şok yarattı. Esra Erol, ihbarcının "Çocuklarını içki içirip uyutuyorlar. Onlarla ilgili söylenenlere inanmayın, onlardan şikayetçiyim. Bu ihbarı size yapıyorum" şeklinde bir mesaj gönderdiğini duyurdu. Bu gelişme stüdyoda büyük bir sessizliğe neden oldu.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDILAR

Bebeğin elinde alkol şişesi tutarak ağzına götürdüğü görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, yayın ihbar olarak kabul edildi ve ilgili ekipler hemen harekete geçti. Anne Dilek ve baba Mustafa, gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.