Esra Ezmeci’nin Programında Konuşulan Yatak Fantezisi!

Psikolog Esra Ezmeci, aldığı garip sorularla gündem olmaya devam ediyor! Beyaz TV’de gösterilen Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programında her gün yeni bir iddia var! Programda konuşan bir kadın anlattıklarıyla şok etti! Söyledikleri ile hem ünlü psikoloğu hem de seyircileri şok etti!

Psikolog Esra Ezmeci'nin  programında konukların itirafları izleyenleri şaşırttı!

Son yayında bir kadın, kocasının yatak odasında maske takarak çamaşır yıkadığını söyleyerek herkesi şaşırttı.

 Bu durumla karşılaşan Esra Ezmeci, "Maske takarken bu nasıl mümkün olabilir?" diye sordu ve söyledikleri karşısında şaşırdı.
 Kadının komutunu duyanlar şok oldu.
 Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programının sunucusu Psikolog Esra Ezmeci, izleyicilerin telefonlarında izlediği bölümler karşısında şaşkınlığa uğradı.
 Esra Ezmeci'nin programına katılan Ebru Hanım, 10 yıldır evli olduğunu ve lazer epilasyon sektöründe çalıştığını söyledi. Mesleği gereği  insanlarla sürekli yakın temas halinde olduğunu söyleyen Ebru, eşinin yanındayken bile maske taktığını ve kendine dezenfektan sıktığını itiraf etti.
 "Yatakta maske takıyor" "Eşimle ilişkiye girdiğimde hala maske takıyor ve kendisi sprey sıkıyor ve böyle birlikte olmamızı istiyor. Ne yapmalıyım? Bunu aşabilir miyiz?" Ezmeci, bu duruma şaşırdı ve "Nerede ilaçlama yapacaksınız?" diye sordu.
 Ebru: ''Vücudumun her yerine dezenfektan sıkıyor ama yine de mikrop olacağını düşünüyor.''

Esra Ezmeci durumu şöyle açıklıyor: "Artık temizlik takıntısı haline gelmiş. Maske takarken seks sırasında birlikte olmak zor. Bu da  tuhaf. Bunu eşinize açıklamanız gerekiyor, eşiniz takıntılı. Bu konuda desteğe ihtiyacı var" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.