Etimesgut'ta yeni dönem başlıyor: Erdal Beşikçioğlu'nun ilk projeleri belli oldu!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin adayı olarak seçilen Erdal Beşikçioğlu, mazbatasını alarak görevine başladı. Beşikçioğlu sosyal medya hesabından Etimesgut için planladığı ilk projelerini de açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP'nin adayı olan Erdal Beşikçioğlu, MHP'li Enver Demirel'i yenerek ilçenin yeni belediye başkanı oldu. Mazbatasını alarak göreve başlayan Beşikçioğlu, ilk projelerini de sosyal medya hesabından duyurdu.

BEŞİKÇİOĞLU: "ETİMESGUT'TA VALİ FİLMİNDEKİ GİBİ BİR YÖNETİM OLACAK"

Devir teslim töreninin ardından konuşan Beşikçioğlu, Etimesgutlulara söz vererek şunları söyledi:

"Çok heyecan verici bir durum. Yaklaşık 90 gündür bu ilçenin her bir sokağında, her bir mahallesinde vatandaşlarımızla sohbet ettik, kendimizi tanıttık. Onlarda böyle bir takdirle onurlandırdılar bizi. Şunu bilsinler ki artık onlarla beraber mutlu olan, onlar için endişe eden bir başkanları var. Bundan sonra kol kola beraber daha güzel yarınlar için yürüyeceğiz."

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşların kendisinden en çok isteği, Vali filmindeki gibi doğrudan iletişim kuran bir yönetim olduğunu belirten Beşikçioğlu, "Artık belediyede protokol kapıları falan olmayacak. Filmdeki uygulamaların gerçeğe dönüşmesini istiyor vatandaş." dedi.

BEŞİKÇİOĞLU'NUN İLK PROJELERİ

Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Etimesgut için planladığı ilk projelerini de açıkladı:

  • Eryaman Metrosu ile Çayyolu Metrosu'nu bağlayacak raylı sistem projesi: Bu proje Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacağını belirten Başkan Beşikçioğlu, "Eryaman Metrosu ile Çayyolu Metrosu'nu bağlayacak raylı sistem projesini Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacağız." şeklinde paylaşım yaptı.
  • Öğrenci yurdu: Etimesgut'ta 3 tane üniversite olmasına rağmen 1 tane bile öğrenci yurdu bulunmadığını belirten Beşikçioğlu, bu sorunu çözmek için öğrenci yurdu açacağını söyledi. Beşikçioğlu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Etimesgut'ta 3 tane üniversite var, ayrıca diğer üniversiteler de komşu ilçelerde ama Etimesgut'ta 1 tane bile öğrenci yurdumuz yok. Öğrenci yurdu açacağız." ifadelerini kullandı.
  • Sosyal ve kültürel etkinlikler: Eğitim seviyesi yüksek bir nüfusa sahip olmasına rağmen Etimesgut'ta sosyal ve kültürel etkinlikler sınırlı. Beşikçioğlu, Etimesgut'ta sosyal ve kültürel etkinlikleri başlatarak vatandaşların merkeze gitmek zorunda kalmamasını sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.